Ma Március 24. Gábor napja.
Ne feledje! holnap Irén napja

Március 27-én Hajnalka napja.

Édes virágdoboz

21700 Ft (M)

Orchideás gondola(t)

10800 Ft (A)

Óriás orchidea csokor

37100 Ft (XL)

Örök szerelemmel

35300 Ft (L)

Kedves Vásárlóink!

A tulipánok szezonális virágok. Elsősorban a hűvösebb télvégi, koratavaszi (általában február elejétől április közepéig) időjárást kedvelik. Ezért ebben az időszakban tudjuk jó minőségben biztosítani. A nyárias melegben sajnos nem kaphatóak megfelelő minőségben, illetve nem eléggé tartósak.

Az hogy Anyák napjára beszerezhető-e, az mindig az adott időjárástól függ. Ezért kérjük, a megrendelés előtt feltétlenül egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal (1/375-8154).

Anyák napjára szóló tulipán megrendelés esetén, kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben az időjárás melegre fordul, megfelelő minőségű tulipánt nem lehetséges beszerezni.

Ha a beszerzési lehetőségek változása miatt az előre megrendelt tulipán nem biztosítható megfelelő minőségben, úgy a Virágposta jogosulttá válik az értéknek  és színvilágnak megfelelően más virágfajtákkal helyettesítjük atokat.  Ilyen esetekben a helyettesítő készítmény lehet vegyes tavaszias virágcsokor vagy tűzött virágkosár az eredeti rendeléssel megegyező értékben.

Amellett, hogy a Virágposta igyekszik mindent megtenni a megfelelő minőségű tulipán beszerzése érdekében, az anyák napjára szóló tulipános csokor rendelés feladásával megrendelőnk automatikusan elfogadjá a helyettesítő csokor kiszállításának lehetőségét is.

Mivel a tényleges időjárási körülmények csak 1-2 nappal korábban lesznek előre láthatóak, ezért megrendelőinket a fenti cseréről – amennyiben szükségessé válik – sajnos nem áll módunkban külön értesíteni.
Természetsen, a kényszerű csere esetén is igyekszünk hasonlóan színvonalas és kedves csokrot elkészíteni.

Kérjük, hogy tulipánt Anyák napjára a fenti tájékoztató figyelembe vételével rendeljen.

Vagy kérjük, válasszon más virágot.

Megértését köszönjük!

VirágpostaR E F E R E N C I Á I N K

Büszkék vagyunk rá, hogy virágdekorációinkkal és virágküldő szolgáltatásainkkal 1992. óta támogatjuk partnereink üzleti céljait.

Ismerje meg, hogy személyes megrendelőink mellett milyen cégek tiszteltek meg minket eddig bizalmukkal!