Ma Június 24. Iván napja.
Ne feledje! holnap Vilmos napja
Június 26. János napja
Június 27. László napja
Június 29. Péter napja
Június 30. Pál napja.

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek.
Hívjon minket az 1/375-8154-es telefonon

Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t és az üdvözlőkártyát.
A szállítási díjról itt tájékozódhat.

Rózsák óriás Mysterious dobozban, 80 szál

Romantikus rózsacsoda!
Gyönyörű rózsák exkluzív díszdobozban. Elegáns, különleges és
hatalmas igazi 'once in a lifetime', 'egyszer az életben' ajándék!
Mondja el, mutassa meg, hogy Ő a legfontosabb!


A fejmérettől függően 75-80 szál romantikus rózsaszín rózsával! Mivel a rózsák fejmérete mindig kissé eltérő, ezért a dobozba esztétikusan elhelyezhető pontos szálszám előre nem mindig meghatározható. Amennyiben születésnapra, pontos szálszámmal szeretné küldeni, akkor a rózsafejek gondos válogatásával igyekszünk megoldani, hogy pontosan a kivánt számú rózsa kerüljön a dobozba.
 

A kompozíció állhat csak pink, rózsaszín rózsákból. Egyéb színekben is szívesen készítjük: egyszínű fehérben, sárgában vagy narancsban, de színes rózsákból is kérhető. Különleges színek is elérhetőek, mint a lila, a kék, a fekete vagy az arany. Erre vonatkozó igényét megrendelés előtt kérjük egyeztesse ügyfélszolgálatunkkal az 1/375-8154-es számon!

 

A különleges Mysterious roses technológiának köszönhetően a rózsák a dobozban sokkal tovább tartanak, mint egy átlagos csokorban. A speciálisan felületkezelt doboz jól kiemeli a rózsák színét és formáját és később is szép díszként vagy tartóként használható.
Jelenleg csak Budapestre és vonzáskörzetébe küldhető! Az országos kiszállítás lehetőségeivel és a vonatkozó szállítási díjjal kapcsolatban kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat!
24 órás előrendeléssel rendelhető!
Amennyiben aznapi kiszállítással szeretné megrendelni, kérjük először egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal az 1/375-8154-es számon!

 

A legfontosabb információk:
Kiszállítást hétfőtől szombatig délelőtt 9 és este 8 óra között vállalunk. Vasárnap - különleges alkalmak kivételével - nem tudunk kiszállítást vállalni. Aznapra szóló rendelést 13 (szombaton 11) óráig fogadunk el. A később beérkező rendeléseket a következő munkanapon teljesítjük. Eltérő kiszállítási igény esetén kérjük, egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal telefonon!

Budapestre és vonzáskörzetébe valamennyi készítményünk küldhető. A Budapest környéki települések listája és a vonatkozó szállítási díjak itt találhatóak.

Az ország többi részébe csak azok a virágok küldhetőek, ahol a nagy kép melletti leírásban ezt külön jeleztük.

A lehetséges céltelepülések listája és a szállítási díjak megtalálhatóak a Szállítási díjak menüpontban. Országos küldés esetén előfordulhat, hogy a választott kiegészítőt más hasonlóval kell helyettesítenünk.

A részletes szolgáltatási/vásárlási tájékoztatónkat kérjük olvassa el itt.

A budapesti kiszállítás díja egységesen 1.900 Ft. Az üdvözlőkártyát minden virágunkhoz ajándékba adjuk.

Válasszon méretet!

Kérjük, válasszon méretet!


A kiszállítás díja: Budapest területére egységesen 2.700 Ft


Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek.
Hívjon minket az 1/375-8154-es telefonon

Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t és az üdvözlőkártyát.
A szállítási díjról itt tájékozódhat.