Ma Április 14. Tibor napja.
Ne feledje! holnap Anasztázia napja
Április 18. Andrea napja
Április 19. Emma napja.

Boldog Új Évet!

Évindító szuperakció!!!

A tavalyi évindító akciónkban törzsvásárlóink közel 100 előrendelést adtak le néhány nap alatt...
Idén többen is érdeklődtek, egy kedves Ottawai vásárlónk pedig, aki több mint 2 éve nem tudta meglátogatni az édesanyját, vasárnap egy 11 tételből álló listát küldött el nekünk. "Ha lesz a januári akció, akkor ezeket szeretném megrendelni." Ez volt az utolsó csepp: idén is akciózunk!
Szuperkuponunkkal kedvezményesen rendelhet egész évre előre: Valentinre, Nőnapra, Húsvétra, Anyák napjára, bármelyik virágunkra, az év bármely napjára**.

Ehhez csak annyit kell tennie, hogy a megfelelő mezőbe bemásolja a VIP-Newyear-22 kuponkódot.

Virágposta: különleges figyelem, különleges embereknek
Az elmúlt években a kényszerű távollét mindnyájunkat ráébresztett az emberi kapcsolatok különleges erejére. Köszönjük a bizalmat, hogy a nehéz időkben is rekordszámú megrendelés kiszállításával segíthettünk megerősíteni ezeket a kapcsolatokat. Évindító akciónkkal segítünk, hogy a virágküldés még nagyobb öröm legyen.

Használja ki a 22 %-os szuperkupont!
Most érdemes átgondolnia – akár hónapokra előre -, hogy kinek, kiknek szeretne örömet szerezni egy különleges csokorral!
Akciónkkal január 7, péntek éjfélig 22% szuperkedvezménnyel rendelhető BÁRMELYIK virágunk!
Akciónkban péntek éjfélig több rendelés is leadható. Most érdemes átgondolni az egész évet, a későbbi alkalmakat is! Beaktiváltuk a Tavaszi, Valentines, Nőnapi, Anyák napi kínálatot is, így ezekre a napokra is leadható most kedvezményes rendelés. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy szezonális virágaink csak az adott időszakra rendelhetőek, így például tulipán nem rendelhető nyárra, kardvirág pedig nem lesz elérhető márciusban.)

Spóroljon Ön is a VIP-Newyear-22 kuponkóddal!***
Törzsvásárlóink tavaly is közel 100 rendelést adtak le a kuponnal,  792.000 Ft kedvezmény szerezve.
Használja ki Ön is az alkalmat, hiszen egy nagyobb csokor, box vagy virágkosár esetén akár 5-10.000 ft-tal is kedvezőbb lehet az ár!!!
Ha pedig több csokrot rendel meg most előre, akkor olyan mintha 4 csokor után az ötödiket ajándékba kapná!

...ééés NYERJEN egy csodaszép tavaszi összeültetést!
 Mindazok között, akik január 7-ig leadják legalább az első idei, kisorsolunk 5 db. gyönyörű tavaszi virágösszeültetést, amit a nyertes márc. 15-ig saját maga megkaphat, vagy elküldhet valakinek díjmentesen****. Emellett, a beérkező akciós előrendeléseket egy VIP cimkével látjuk el, hogy a címzett is lássa, hogy egy igazán különleges figyelemmel kiválasztott küldeményt kap.

Bízunk benne, hogy akciónkkal Önnek is segíthetünk, hogy a most kezdődő év igazán örömteli  legyen!

* Előrendelés leadása esetén kérjük, vegye figyelembe a virágok szezonális sajátosságait: tavaszias virágokat tavaszi időpontra, őszieket őszi időpontra rendeljen meg. Nem tudjuk vállalni meghatározott évszakban kapható virágok kiszállítását más időszakban. Nem tudunk például tulipánt szállítani augusztusban vagy kardvirágot, dáliát márciusban.
** Nyugodtam leadhatja rendelését akár hónapokra előre. Ha bármi miatt módosítani kell (pl. a kiszállítás időpontját, a pontos címet vagy egyéb adatot), azt megteheti az eredetileg megadott kiszállítási időpont előtt 72 órával.
***Akciónk kizárólag egyéni vásárlóink, január 9-ig leadott és kifizetett megrendeléseire érvényes!

****A nyeremény kiszállítását elsősorban Budapestre és vonzáskörzetébe tudjuk vállalni. Egyéb esetekben a nyeremény értékét Florint pontokban tudjuk nyertesünknek jóváírni.