Ma Január 25. Pál napja.
Ne feledje! holnap Vanda napja
Január 28. Károly napja.

Boldog Új Évet!

01. 09.: Javítottuk a kupont!

Évindító szuperakció ÚJRATÖLTVE!!!

Törzsvásárlóink közül többen jelezték, hogy egy beállítási hiba miatt nem tudták a múlt héten felhasználni az évindító kedvezménykuponunkat... A beállítást javítottuk, leellenőriztük (a rendelési értékhatárt, ami tévedésből aktiválódott, töröltük), így MOST már valóban nincs akadálya, hogy Ön is kedvezménnyel adhassa le előrendelését*, egész évre előre: Valentinre, Nőnapra, Húsvétra, Anyák napjára, bármelyik virágunkra, az év bármely napjára**.

Ehhez csak annyit kell tennie, hogy a megfelelő mezőbe bemásolja a
VIP-Newyear-21 kuponkódot.

Virágposta: különleges figyelem, különleges embereknek
A 2020-as év bizonyította az emberi kapcsolatok csodálatos értékét és erejét. Megtiszteltetés számunkra, hogy a Virágposta 2020-ban rekordszámú megrendelés kiszállításával segíthetett megőrizni ezeket az értékeket. Évindító akciónkkal szeretnénk segíteni, hogy a virágküldés idén még nagyobb öröm legyen.

Használja ki a 21 %-os szuperkupont!
Most érdemes átgondolnia – akár hónapokra előre -, hogy kinek, kiknek szeretne örömet szerezni egy különleges csokorral!
ÚJRATÖLTÖTT akciónkkal január 11, hétfő éjfélig 21% szuperkedvezménnyel rendelhető BÁRMELYIK virágunk!
Akciónkban hétfő éjfélig több rendelés is leadható. Most érdemes átgondolni az egész évet, a későbbi alkalmakat is! Beaktiváltuk a Tavaszi, Valentines, Nőnapi, Anyák napi kínálatot is, így ezekre a napokra is leadható most kedvezményes rendelés. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy szezonális virágaink csak az adott időszakra rendelhetőek, így például tulipán nem rendelhető nyárra, kardvirág pedig nem lesz elérhető márciusban.)

Spóroljon Ön is a VIP-Newyear-21 kuponkóddal!
Az első hétvégén is rengetegen használták már fel a kupont, több mint 520.000 Ft kedvezmény szerezve.
Használja ki Ön is az alkalmat, hiszen egy nagyobb csokor, box vagy virágkosár esetén akár 5-10.000 ft-tal is kedvezőbb lehet az ár!!!
Ha pedig több csokrot rendel meg most előre, akkor olyan mintha 4 csokor után az ötödiket ajándékba kapná!

...ééés NYERJEN egy csodaszép tavaszi összeültetést!
 Mindazok között, akik jan-2-án és 3-án már leadták, illetve jan 11-ig leadják legalább az első 2021-es rendelésüket, kisorsolunk 5 db. gyönyörű tavaszi virágösszeültetést, amit a nyertes márc. 15-ig saját maga megkaphat, vagy elküldhet valakinek díjmentesen***. Emellett, a beérkező akciós előrendeléseket egy VIP cimkével látjuk el, hogy a címzett is lássa, hogy egy igazán különleges figyelemmel kiválasztott küldeményt kap.

Bízunk benne, hogy akciónkkal Önnek is segíthetünk, hogy a most kezdődő 2021 egy igazán örömteli év legyen!

* Előrendelés leadása esetén kérjük, vegye figyelembe a virágok szezonális sajátosságait: tavaszias virágokat tavaszi időpontra, őszieket őszi időpontra rendeljen meg. Nem tudjuk vállalni meghatározott évszakban kapható virágok kiszállítását más időszakban. Nem tudunk például tulipánt szállítani augusztusban vagy kardvirágot, dáliát márciusban.
** Nyugodtam leadhatja rendelését akár hónapokra előre. Ha bármi miatt módosítani kell (pl. a kiszállítás időpontját, a pontos címet vagy egyéb adatot), azt megteheti az eredetileg megadott kiszállítási időpont előtt 72 órával.

***A nyeremény kiszállítását elsősorban Budapestre és vonzáskörzetébe tudjuk vállalni. Egyéb esetekben a nyeremény értékét Florint pontokban tudjuk nyertesünknek jóváírni.