Ma Május 29. Magdolna napja.
Ne feledje! holnap Janka napja
Június 1. Tünde napja.

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek.
Hívjon minket az 1/375-8154-es telefonon

Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t és az üdvözlőkártyát.
A szállítási díjról itt tájékozódhat.

Vörös rózsák óriás rózsadobozban - rózsadoboz

A legnagyobb! rózsa dobozban!

Hatalmas és csodálatos rózsadoboz, - a fejmérettől függően 75-80 szál bársonyos vörös rózsával! Mivel a rózsák fejmérete még a gondos válogatás mellett is kissé eltérő lehet, ezért a dobozba esztétikusan elhelyezhető pontos szálszám előre nem mindig meghatározható. Amennyiben születésnapra, pontos szálszámmal szeretné küldeni, akkor a rózsafejek gondos válogatásával igyekszünk megoldani, hogy pontosan a kivánt számú rózsa kerüljön a dobozba.

Igazi káprázatos, különleges csoda! Egy életreszóló különleges élmény.

Egyéb színekben is szívesen készítjük: egyszínű fehérben, sárgában vagy narancsban, de színes rózsákból is kérhető. Különleges színek is elérhetőek, mint a lila, a kék, a fekete, vagy az ARANY. Ez utóbbi három természetesen különleges virágfestékkel kezelt virág. A színre vonatkozó igényét megrendelés előtt kérjük egyeztesse ügyfélszolgálatunkkal az 1/375-8154-es számon!

A különleges Mysterious roses technológiának köszönhetően a rózsák a dobozban sokkal tovább tartanak, mint egy átlagos csokorban. A speciálisan felületkezelt doboz jól kiemeli a rózsák színét és formáját és később is szép díszként vagy tartóként használható.

Javasolt a 24 órás előrendelés, de sürgős esetben is igyekszünk segíten!  Amennyiben aznapi kiszállítással szeretné megrendelni  a rózsadobozt kérjük, először egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal az 1/375-8154-es számon!

Elsősorban Budapestre és vonzáskörzetébe küldhető az a hatalmas vörös rózsa doboz! Az országos kiszállítás lehetőségeivel és a vonatkozó szállítási díjjal kapcsolatban kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat!

 

 

A legfontosabb információk:
Kiszállítást hétfőtől szombatig délelőtt 9 és este 8 óra között vállalunk. Vasárnap - különleges alkalmak kivételével - nem tudunk kiszállítást vállalni. Aznapra szóló rendelést 13 (szombaton 11) óráig fogadunk el. A később beérkező rendeléseket a következő munkanapon teljesítjük. Eltérő kiszállítási igény esetén kérjük, egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal telefonon!

Budapestre és vonzáskörzetébe valamennyi készítményünk küldhető. A Budapest környéki települések listája és a vonatkozó szállítási díjak itt találhatóak.

Az ország többi részébe csak azok a virágok küldhetőek, ahol a nagy kép melletti leírásban ezt külön jeleztük.

A lehetséges céltelepülések listája és a szállítási díjak megtalálhatóak a Szállítási díjak menüpontban. Országos küldés esetén előfordulhat, hogy a választott kiegészítőt más hasonlóval kell helyettesítenünk.

A részletes szolgáltatási/vásárlási tájékoztatónkat kérjük olvassa el itt.

A budapesti kiszállítás díja egységesen 1.900 Ft. Az üdvözlőkártyát minden virágunkhoz ajándékba adjuk.

Válasszon méretet!

Kérjük, válasszon méretet!


A kiszállítás díja: Budapest területére egységesen 2.700 Ft


Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek.
Hívjon minket az 1/375-8154-es telefonon

Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t és az üdvözlőkártyát.
A szállítási díjról itt tájékozódhat.