Ma Április 16. Csongor napja.
Ne feledje! holnap Rudolf napja
Április 18. Andrea napja
Április 19. Emma napja.

Virágposta - Szeretlek, Anya!

 

Virágküldés Anyák napjára
május 3. vasárnap

- megrendelési, szállítási tájékoztató -
Virágposta - Hisz az édesanyáknak a legszebb virág jár!

 

A legfontosabb infórmációk:
1. Ezen a vasárnapon egész nap
szállítunk.
2. Budapestre és vonzáskörzetébe csak 300 csokor kiszállítását tudjuk vállalni. Ezután a rendelések felvételét leállítjuk.
3. Anyák napjára 
pontos időpontra történő szállítást sajnos nem tudunk biztosítani. Délelőtti, délutáni vagy esti órákat lehet választani szállítási időpontnak*.

Az Anyák napja a legnagyobb "virágos ünnep".
A Virágpostánál minden évben kiemelt figyelemmel és megerősített csapattal készülünk erre a napra, hogy az Önnek legfontosabb hölgy a legszebb virágot idejében kapja meg.

Kérjük, ne várjon az utolsó napokig, megrendelését minél hamarabb adja fel! Így mi is biztosítani tudjuk, hogy a legszebb virágok, kellékek álljanak rendelkezésre az Ön ajándékának elkészítéséhez.

A közelmúlt nagyobb ünnepei alkalmával egyre inkább azt tapasztaltuk, hogy sokan az utolsó napokban küldik el megrendelésüket. Kérjük, ne felejtse el, hogy egy virágrendelés nem ugyanaz, mint egy kép vagy egy videó letöltése. Nem csak néhány kattintás - a virágokat meg kell rendelnünk, be kell szereznünk, elegendő kötő és szállító munkatársakat kell biztosítanunk. Adminisztrátorok, virágkötők, szállítók összehangolt munkája kell ahhoz, hogy a több száz csokor rendben eljusson a címzettekhez.

 

Figyelmeztetés, tulipánok rendelésével kapcsolatban:

A várhatóan melegre forduló időben sajnos, nem tudjuk garantálni megfelelő minőségű tulipán kiszállítását. Ezért fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben a beszerezhető tulipánok minősége nem lesz megfelelő, akkor más virággal készülő, hasonló értékű kompozíciót szállítunk ki a címzettnek.

* Május 3-án, vasárnap a nagy forgalom miatt csak tágabb időintervallummal tudjuk vállalni a kiszállításokat: délelőtt (9-13 között), délután (12-17 között), ill. az esti órákban (16-20 között) .
Kérjük, a megrendelő lapon ennek figyelembe vételével adja meg a kiszállítás időpontját.

  Budapestre és vonzáskörzetébe
történő kiszállítások:

Az április 29. szerda 17 óráig beérkező rendelések esetén tudjuk garantálni a vasárnap délelőtti  kiszállítást. A később beérkező rendelések esetében - ha egyáltalán tudunk még rendelést felvenni - valószínűleg már csak délután vagy este tudjuk kézbesíteni a virágokat.

       Országos kiszállítások
Kérjük, hogy a vidékre szóló megrendelését legkésőbb április 28-án kedden 10 óráig küldje el. Így mi is hamarabb tudjuk továbbítani a rendeléseket, ezzel biztosítva, hogy helyi partnereink be tudják szerezni a szükséges virágokat, kellékeket. A hét második felétől már mi is a budapesti rendelések kiszállításának előkészítésével koncentrálunk. Ezért ekkor már a vidéki rendelések továbbítása nehézségekbe ütközik.

 

Rendeljen most!  Előzze meg az áremelést!

Nekünk is segít, és Önnek is kedvezőbbKacsintás, ha nem hagyja megrendelését az utolsó pillanatra! Ha valami megtetszett, érdemes most megrendelni, nehogy elfogyjon. Megrendelését azért is megéri mielőbb elküldeni, mert a ballagások és az anyák napja egybeesése miatt a virágpiaci árak jelentősen emelkedni fognak, így kompozícióink árait sajnos
április 29-e, szerda 12 órától mi is kénytelenek leszünk átlagosan 15%-kal megemelni.


Virágküldés Anyák napjára az édesanyáknak, nagymamáknak, anyósoknak...:
Anyák napi kínálatunkat tekintse meg itt!