Ma Május 29. Magdolna napja.
Ne feledje! holnap Janka napja
Június 1. Tünde napja.

13+1 jó tanács, tipp, hogy a virágküldés valóban telitalálat legyen:

A Virágpostával több mint 60.000 (igen, HATVAN EZER!!!) virágküldeményt szállítottunk ki 2000. óta szerte az országban. Ez idő alatt egyedülálló tapasztalatra tettünk szert.

Az alábbiakban szívesen megosztjuk ötleteinket, tanácsainkat, melyek segíthetnek, hogy a virágküldés tényleg telitalálat legyen.


- Küldd akkorra, amikor biztosan Ő tudja átvenni!
Ha nem vagy benne biztos, hogy mikor érhető el, mikor van otthon a címzett, kérj egyeztetést! Ha úgy gondolod, hogy hasznos lehet, elég ha beírod a megjegyzés rovatba, hogy „A kiszállítás időpontját kérem egyeztessétek a címzettel.” Ebben az esetben mi diszkréten felhívjuk, hogy egy futárszolgálattól vagyunk és küldemény kiszállítását szeretnénk vele egyeztetni… Nem áruljuk el, hogy virág, nem mondjuk el, hogy ki a küldő, nem rontjuk el meglepetést, de így biztosítani tudjuk, hogy saját kezébe kapja meg a virágot.
 

- Egyedi, szellemes kártya szöveg, ami személyes és igazán Neki szól. Ne fukarkodj a kedves szavakkal!
Bár a kártya terjedelme véges, azért… akár extra kártya. Ugye másként hat: „Boldog születésnapot! x y.” -vagy „Drága Anyukám! Sajnos most nem tudunk személyesen köszönteni... Szívünk minden szeretetével kívánunk nagyon boldog születésnapot sok-sok szeretettel: x y „

- Ne legyél túlságosan nyomulós! A kevesebb néha több. Ha három napja ismered még csak a hölgyet, akkor a 100 szálas rózsa kosár tolakodónak tűnhet és inkább negatív hatást vált ki. Kezdj inkább valami kisebb és különlegesebb virággal!

- Gondolj arra, hogy tudjad fokozni! Egy kapcsolat elején vagy az ismerdés fázisában nem biztos, hogy egyből egy hatalmas csokorral kell indítani. Gondolj arra, hogy lesz még következő alkalom, amikor talán nem akarnál kisebbet küldeni.

- Egyedi ajándék a virág mellé Tőled / Elsősorban Budapestre és vonzáskörzetébe / Ha van valami egyedi apróság, amit szeretnél még a virággal együtt elküldeni a címzettnek, behozhatod vagy elmegyünk érte és kivisszük a virággal. Ez a szolgáltatás mindig egyedi egyeztetést igényel és feláras is lehet.

- Küldj előre! Az estére megbeszélt találkozás előtt egy szép csokor a munkahelyére: „Már alig várom, hogy lássalak!” vagy valami hasonló üzenettel.

- Legyél váratlan! Virágot küldeni nem csak a „hivatalos” alkalomra lehet. A hatás sokkal nagyobb lehet, amikor nem is várja… Például: egy szép hétvége vagy esti találkozás után másnap a munkahelyére egy kis meglepetés: !Köszönöm a csodás hétvégét! v. Köszönöm a felejthetetlen estét!”

- Lepd meg az étteremben!  Ha vacsorázni mentek küldd a virágot az étterembe. A felszolgálók az asztalodra teszik és ott várja a virág az üzeneteddel.

- Küldd a kedvencét! Ha van kedvenc, amit nagyon szeret, és aminek mindig örül, akkor az ne maradjon el. Persze a kedvenc virágot is mindig lehet másképp tálalni.

- Vagy épp ellenkezőleg! Válassz valami különlegest! Nézz körül alaposan, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat! Segítünk! Nálunk a honlapon megnézheted, hogy miket küldtél már korábban… Küldj mindig valami olyat amit még nem kapott!

- Meglepetés egy nappal korábban! „Tudom, hogy csak holnap lesz, de én szerettem volna az első lenni…” Te elküldheted köszöntésedet a születésnap vagy névnap előestéjén.

- Figyelj oda stílusára! Szereti a vidám dolgokat? Álmodozós, romantikus? Elegáns, visszafogott színeket szereti? Nagy, látványos, csillogós dolgok? Visszahúzódó, szerényebb stílus? Ha bizonytalan vagy, ügyfélszolgálatunk segít a választásban.

- A meglepetés nem csak a méreten múlik!
Különleges virágfajta,
Különleges csokor forma, érdekes színek, összeállítások,
Különlegesen kidolgozott csokrok. Hívd ügyfélszolgálatunkat, szívesen adunk egyedi ajánlatot.

- Legyél praktikus! Ha nem vagy benne biztos, hogy a virágot vízbe tudja tenni - / pl. munkahelyen/ -akkor küldj virágtálat, kosarat vagy vázát a virág mellé.
Ha munkahelyre küldöd, gondolj arra, hogyan fogja hazavinni a virágot? Egy nagy rózsakosarat még kocsiban is nehéz szállítani, ezért inkább küldd lakcímére.
Kórházba küldöd a virágot? Ott biztosan nem lesz váza, ráadásul lehet, hogy a hely is kicsi. Ilyenkor egy kis virágtál vagy csokor vázával a megoldás. Ha voltál már nála a kórházban és tudod, hogy van asztal, megfelelő hely a kórteremben akkor persze küldhetsz nagyobbat is.

- Vedd figyelembe a tájékoztatónkban leírtakat! Minden virágkompozíciónk mellett szerepel a leírásban, hogy küldhető-e országosan vagy csak Budapestre és vonzáskörzetébe. Ezt érdemes figyelembe venni, mert nem biztos, hogy egy különleges virág vagy egy egyedi kiegészítő, amit a képen látsz, szerte az országban rendelkezésre áll. Ha olyat választasz egy vidéki kistelepülésre, aminél az szerepel, hogy csak Budapestre küldhető, akkor a helyi partnerünk jogosult a rendelkezésére álló készlet függvényében más virággal vagy kellékkel helyettesíteni a képen láthatót.