Ma Április 22. Csilla napja.
Ne feledje! holnap Béla napja
Április 24. György napja.

Kedves Látogatónk, Vásárlónk! 
Frissítés: 2020.04.24. 16:00


A Virágposta segít, hogy felvidíthassa szeretteit. A bezártság ellenére a szeretet üzenetének célba juttatása ezekben a nehéz időkben, főként a közelgő Anyák napja alkalmából még fontosabb. Biztosak vagyunk benne, hogy egy ilyen krízishelyzetben az igazi élő virágok szépsége, édesanyánknaka szeretteinknek küldött üzenet fokozottan segíthet leküzdeni a bezártság vagy egyedüllét érzését, olyan örömet szerez, ami segíthet átvészelni ezt az időszakot, segíthet egészségesnek maradni.
 

Hiszünk benne, hogy A SZERETET A LEGJOBB GYÓGYSZER.
A március 27-én bejelentett kijárási korlátozás szerint munkavégzés céljából továbbra is elhagyhatjuk otthonunkat.
Így a 20 éves Virágposta továbbra is szállítja a megrendelt küldeményeket.

 

Emellett üzletünkben a személyes kiszolgálás szünetel.
Tevékenységünket ügyfeleink és munkatársaink biztonságát szem előtt tartva végezzük. Maszkban szállítunk, a telefonos és online megrendelés és fizetés mellett lehetőség van a teljesen kontaktus mentes átadásra is. Így a virágküldés most is teljesen biztonságos.
Vidéki partnerüzleteink nagy része szünetelteti működését, ezért kérjük a vidéki virágküldés megrendelése előtt hívja ügyfélszolgálatunkat az 1/375-8154-es vonalas vagy a 70/313-1874-es mobil számon.
Munkánkkal segítünk, hogy Ön úgy szerezhessen különleges meglepetést - a világ bármely részén éljen is - hogy nem kell biztonságos otthonát elhagynia.


Köszönjük, hogy most is a Virágpostát választja!