Ma Szeptember 18. Diána napja van.
Ne feledje! holnap Vilhelmina napja
Szeptember 21. Máté napja.

Virágposta Karácsonyi, szilveszteri szállítás és nyitvatartás
Kérjük, szánjon egy percet az átolvasására!
FIGYELEM!!! ÁSZF-ünk változott! FONTOS FIGYELMEZTETÉS A LAP ALJÁN!

A Virágpostával találkozás nélkül is elküldheti a szeretet üzenetét.
Csupán azt kérjük, ne hagyja az utolsó pillanatra a megrendelést!!!

Idén a járványhelyzet miatt egy valóban rendkívüli karácsonyra kell készülnünk.
A jogszabályi korlátozások mellett a józan megfontolás is, sajnos, amellett szól, hogy aki teheti „maradjon otthon”. A 20 éves Virágposta több mint 65.000 megrendelés tapasztalatával segít a köszöntést és az ajándékozást biztonságos, távolságtartó mégis személyes módon megoldani.

A körülményekre tekintettel idén várhatóan a szokásosnál is jóval több megrendelést kell lekezelnünk. Ebben a munkában nagy segítség lehet, ha minél hamarabb megkapjuk a karácsonyi rendeléseket, hiszen frissen kell beszereznünk a hozzávalókat. A kompozíciókat csak kevéssel a kiszállítás előtt tudunk elkészíteni, ehhez pedig előre meg kell rendelnünk a "hozzávalókat", meg kell szerveznünk a „csapatot”.
És persze saját érdekből is érdemes gyorsnak lenni, hiszen készleteink, különlegességeink az ünnepi időszakban gyorsan fogynak, és mindig a legszebbek kelnek el a leghamarabb!

Ünnepi munkarendünk
Karácsony előtt, december 20.-án vasárnap zárva vagyunk, december 21-én, 22-én és utoljára dec. 23-án egész nap szállítunk*. Ezután már mi is ünnepelünk, így december 24-25-26-27-én nem szállítunk. Az ezidő alatt érkező rendeléseket leghamarabb 28-án, hétfőn délután tudjuk kiszállítani**. Részletes ünnepi munkarendünk, nyitvatartásunk lejjebb található.

A legfontosabb megrendelési határidők karácsonyra:
Budapestre és vonzáskörzetébe december 21., héthő12 óráig fogadunk karácsonyi megrendeléseket.

A különleges helyzetre való tekintettel, az ezután beérkező rendelések kiszállítását nem tudjuk teljes mértékben garantálni. A később beérkező rendeléseket az elérhető alapanyagok, készletek, a virágkötői és szállítói kapacitás függvényében tudjuk teljesíteni.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a december 22-én beérkező megrendeléseket aznap már valószínűleg nem, hanem csak 23-án tudjuk kiszállítani.

A vidéki megrendelések leadási határideje: december 19., szombat 10 óra.****

Futáraink maszkban, kesztyűben, a szükséges távolságtartással szállítanak.***
Szívügyünk, hogy minden beérkező rendelés odaérjen karácsony előtt, de garantálni csak a a fenti határidők előtt beérkező rendelések kiszállítását tudjuk. A később érkező rendeléseket lehetséges, hogy már csak december 28-án, hétfőn tudjuk kiszállítani.


FIGYELEM!!! ÁSZF-ünk változott! FONTOS FIGYELMEZTETÉS A LAP ALJÁN!


Kezdődhet a válogatás!
Karácsonyi virágainkhoz, ajándékainkhoz kattintson ide!

***********************************

A legfontosabb megrendelési határidők szilveszterre, újévre:
December 29 és 30-án, kedden szerdán egész nap, 31-én, csütörtökön 15 óráig szállítunk.
Január elsején zárva tartunk, nem szállítunk
.

Szilveszteri, Újévi megrendelések leadási határideje:
Budapestre és vonzáskörzetébe
december 30-a 10 óráig fogadunk szilveszteri megrendeléseket. Kérjük, használja ki az előrendelés lehetőségét! A 30-án 10 óra után beérkező megrendelések kiszállítását nem tudjuk garantálni, telefonos egyeztetés után a készleteink függvényében tudjuk teljesíteni. Ez azt jelentheti, hogy egyes virágokat, kiegészítőket más hasonló értékűvel kell helyettesítenünk.
Vidéki megrendelések leadási határideje: december 29. kedd 10 óra


FIGYELEM!!! ÁSZF-ünk változott! FONTOS FIGYELMEZTETÉS A LAP ALJÁN!

Boldog, Áldott Karácsonyi Ünnepeket
és sikerekben gazdag, Boldog Új Esztendőt kívánunk minden kedves megrendelőnknek!

 

A karácsonyi kiszállítási időpontok és üzletünk ünnepi nyitvartartása:

Dátum kiszállítás üzleti nyitvatartás
dec. 14. hétfő 9-20-ig Zárva

dec. 15. kedd

9-20-ig 9-18

dec. 16. szerda

9-20-ig 9-18

dec. 17. csütörtök

9-20-ig 9-18

dec. 18. péntek

9-20-ig 9-18

dec. 19. szombat

9-20-ig 9-16

dec. 20. vasárnap

nincs kiszállítás Zárva

dec. 21. hétfő

9-18-ig

Zárva

dec. 22. kedd

9-20-ig 9-18

dec. 23. szerda

9-20-ig 9-18

dec. 24. csütörtök

nincs kiszállítás

Zárva

dec. 25. péntek

nincs kiszállítás Zárva

dec. 26. szombat

nincs kiszállítás Zárva
dec. 27. vasárnap nincs kiszállítás Zárva

dec. 28. hétfő

13-18-ig Zárva
dec. 29. kedd 9-20-ig 9-17

dec. 30. szerda

9-20-ig 9-17

dec. 31. csütörtök

9-15-ig 9-13

január 1. péntek

nincs kiszállítás Zárva

január 2. szombat

nincs kiszállítás 10-14
január 3. szombat nincs kiszállítás Zárva
január 4. hétfő 13-18 Zárva
január 5. kedd 9-20 9-18

                            

AHOGY A TAVASZI LEZÁRÁSOK IDEJÉN IS SIKERÜLT AZ ÖSSZES MEGRENDELÉST KISZÁLLÍTANUNK, MINDENT MEGTESZÜNK, HOGY A KARÁCSONYI ÉS ÚJÉVI  MEGRENDELÉSEKET IS SIKERÜLJÖN A MEGRENDELŐ SZÁNDÉKA SZERINT TELJESÍTENÜNK. EZZEL EGYÜTT A RENDKÍVÜLI HELYZETRE TEKINTETTEL KÉRJÜK VEGYÉK FIGYELMEBE AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET.
A következő szabályok valamennyi 2020. november 10. után beérkező megrendelésre érvényesek.

Rendkívüli szabályok a járványhelyzetre tekintettel:
(az alábbi pontok a Virágposta Általános Szolgáltatási Feltételeinek, ÁSZF, is részét képezik.)
* Az időközben megváltozó törvényi rendelkezések vagy egy ténylegesen kialakuló vis maior helyzet miatt előfordulhat, hogy a Virágposta nem tudja a rendelést teljes egészében teljesíteni. Ez esetben, ha a rendelés teljesítése lehetetlenné válik, a megrendelőnek a befizetett összeget visszautaljuk. Abban az esetben hogyha a rendes ütemezés a szerint a megrendelés elkészítését a Virágposta már elkezdte (vágott virág beszerzés, virágkompozíció elkészítése) és a kiszállítás rajtunk kívül álló, elháríthatatlan ok miatt meghiúsul, akkor a Virágposta már csak a tényleges költségek levonása után fennmaradó összeget tudja visszatéríteni.
**Mivel a karácsony utáni és az újévi időszakban a virágpiacon nem egyenletes az ellátás (és a vírushelyzetben ez várhatóan méginkább így lesz) ezért december 28-29-én és a január 1. és 5. közötti kiszállítások esetében a Virágposta szükség esetén jogosult, az érték és a kompozíció jellegének megtartása mellett, a Virágposta oldalon feltüntetett képektől eltérni a virágkompozíciók esetében.
***Ahogy ügyfeleink egészségének védelme, ugyanúgy munkatársaink egészségének védelme is kiemelten fontos a számunkra. Ezért a Virágposta kiszállítói saját hatáskörben jogosultak az átadás körülményeit megváltoztatni. Amennyiben szükséges távolságtartást alkalmazni, valamilyen közvetítőt igénybe venni az átadáshoz vagy egy megfelelő távolabbi helyen (folyosó, előtér, ház közös helysége stb.) hagyni a küldeményt. Megrendelőinket kifejezetten kérjük, hogy amennyiben tudomásukra jut olyan körülmény, amely a kiszállító munkatársaink egészségét érintheti (megfertőződés, hatósági karantén stb.), akkor arról haladéktalanul értesítsék az ügyfélszolgálatot hogy megfelelően fel tudjunk erre készülni.
****Vidéki virágküldés Partnerüzleteink a kialakult helyzetben kifejezetten jogosultak arra, hogy önállóan saját hatáskörben eldöntsék hogy rendelések teljesítését vállalják vagy sem. Az is előfordulhat, hogy partnereink egy már előzőleg visszaigazolt megrendelést lesznek kénytelenek törölni. Tekintve, hogy 120 partnerüzletünk van és a helyi járványhelyzet is folyamatosan változik, és nem látunk a jövőbe, honlapunkon nem lehetséges arra vonatkozóan megalapozott információval szolgálni hogy egy adott településre partnerüzletünk biztosan fog-e tudni valóban kiszállítást teljesíteni a kért időpontban (tehát például x városban lévő partnerüzletünk elfogad egy megrendelést december 8-án dec 22-i kiszállítással, akkor előfordulhat, hogy ezt kénytelenné válik lemondani a helyzet változása miatt dec 18-án).  Abban az esetben ha a partnerünk nem vállalja egy megrendelés teljesítését igyekszünk a lehető legoptimálisabb alternatív megoldást megtalálni a kiszállításra. Amennyiben azonban a vidéki megrendelés kiszállítás teljesítése valamely ok miatt (helyi járványhelyzet, megfertőződés, rendelkezések változása) meghiúsul, akkor Virágposta ezért kizárólag a befizetett összeg visszatérítésének erejéig vállal felelősséget.