Ma December 02. Melinda napja.
Ne feledje! holnap Ferenc napja
December 6. Miklós napja
December 8. Mária napja.

Március 8.: Nőnap

Kérjük, szánjon egy percet a kiszállítási információk átolvasására!
Ugye nem hagyja megrendelését az utolsó pillanatra?!?

A nagy virágos ünnepeken különösen figyelünk arra, hogy minél nagyobb lehessen az öröm és meglepetés. Ezért is kérjük kedves megrendelőinket, hogy a NŐNAPI megrendeléseiket minél hamarabb adják fel!  Így mi is jobban fel tudunk készülni a szükséges virágokkal, kellékekkel, finom italokkal és édességekkel. Ráadásul, aki előbb rendel, annak nagyobb választék áll rendelkezésére. Készleteink fogynak, és persze a legszebb kompozíciók kelnek el a leghamarabb!!!

Március 8-án, szerdán (természetesen) egész nap szállítunk. (nagyobb darabszámú céges megrendeléseket már előző napon kedden is szállítjuk.)
A Virágposta Virágboltja március 8-án reggel 9-től este 19-ig nyitva tart. A megrendelt Virágposta küldeményeket szükség szerint este 20-21 óráig szállítjuk.

Fontos!!! A nőnap körüli napokban - március 7-től 9-ig - a nagy forgalomra való tekintettel pontos időpontra történő kiszállítást sajnos nem tudunk garantálni. A megrendelések kiszállítását "délelőtt" (9-13 óra között), "délután" (12-18 között), ill. "este" (16-20 óra között) vagy "egész nap" megjelöléssel tudjuk vállalni. Ezen időpontokon belül az egyedi kérések teljesítését nem tudjuk teljes mértékben garantálni, csupán a lehetőségeinkhez mérten tudjuk teljesíteni. Ha a szállítás munkahelyre történik, akkor kérjük adja meg, hogy a cégen belül hol található a címzett, illetve, hány óráig kell a virágot mindenképpen kézbesítenünk. FONTOS!!! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a munkahelyek egy részénél rövidített munkarendben dolgoznak.

A legfontosabb NŐNAPI megrendelési határidők:
Budapestre és vonzáskörzetébe szóló rendeléseket a március 5. vasárnap délelőtt 10-ig küldjék el. A később beérkező rendeléseket lehetséges, hogy már csak kisebb változtatásokkal, helyettesítő virágok használatával tudunk elkészíteni (az elérhető készletek függvényében).
Virágküldés vidékre: Kérjük, hogy a vidékre szóló megrendelést legkésőbb március 4., szombat délig küldje el.
Az egyes termékek melletti leírásban található előrendelési információkat (24-48-72 órás előrendeléssel küldhető) kérjük figyelembe venni.

Csak olyan terméket válasszon vidéki (Budapest vonzáskörzetén kívüli) kiszállítással, amelyiknél fel van tüntetve, hogy "országosan küldhető"! Nagyon bízunk benne hogy küldeményeinkkel idén is segíthetünk örömet szerezni az Önnek fontos hölgynek, hölgyeknek!
Amennyiben a választáshoz további információkra van szüksége, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésére az +36/1/375-8154-es budapesti vonalas és a +36/70/369-8994-es (viberen külföldről is ingyen hívható) mobil telefonszámon is!