Ma Május 25. Orbán napja.
Ne feledje! holnap Fülöp napja

Május 29. Magdolna napja.

Virágküldés, AJÁNDÉKKÜLDÉS -  Akár AZNAPI kiszállítással is.
A Budapesti kiszállítás díja egységesen 2.700 Ft. 
Virágainkhoz az üdvözlőkártya és a csokortartósító a mi ajándékunk.
Szállítási díjaink  -  Általános szállítási információ

        

Gratulálunk a SuperShop Játék nyerteseinek! 
Üdvözöljük a titkos oldalunkon!

 

A SuperShop 2023. májusi Facebook játékában naponta 2 nyertes kártyabirtokost sorsol ki. A nyeremények itt beválthatóak a megkapott Virágposta kuponkódokkal.

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi Tájékoztatónkat a nyereménycsokor kiszállításához:

 

A lenti virágképre kattintva nyílik meg a nagyképes oldal. Ott a "Virágküldés" gombra kattintva megjelenik az űrlap ezt kell kitöltenie, hogy kinek, melyik napon és hová szállítsuk a megnyert csokrot. A virágküldéssel kapcsolatos minden költséget, a csokor, a szállítás és az üdvözlőkártya költségét a Superhop állja Ön helyett. Önnek semmit nem kell fizetnie. Vigyor

Anyák napján pontos időpontra szóló kiszállítást nem tudunk vállalni. Kérjük, a "kiszállítási intervellum (óra)"
rovatba azt írja be, hogy
délelőtt, délután vagy az esti órákban kéri a kiszállítást.

Fontos, hogy a címet minél pontosabban adja meg. A biztosabb kézbesítés érdekében a címzett telefonszámára is szükségünk van.

A kapott kuponkódot a megrendelési folyamat harmadik lépésénél kell majd megadnia.
A kuponkóddal igazolja azt, hogy Ön jogosult az ajándékcsokor megrendelésére.

FONTOS, technikai szempontból, hogy - bár Önnek természetesen semmilyen fizetnivalója sincs - ebben a 3. lépésben az "Utólagos banki átutalás" fizetési módot válassza ki. (Hogy tovább lehessen lépni a vásárlási folyamatunkban, mindenképpen ki kell választania egy szállítási módot.)
Mi így tudjuk az Ön "rendelését" betenni a szállítási listánkba.
Fontos! A Nyeremény felhasználása Önnek semmilyen fizetési kötelezettséggel sem jár. Természetesen, a SuperShop fizet felénk Ön helyett. A megrendelés leadásának a végén a gép a kiszállítás díját fel fogja tüntetni Önnek mint fizetendő összeg, de ez Önre mint nyertesre nem vonatkozik, Önnek semmilyen fizetési kötelezettsége nem lesz. 

Ezután a negyedik kosárlépésnél egy rövid formális regisztrációra lesz szükség, és az ötödik kosárlépésnél az adatok ellenőrzése lesz még hátra, és már kész is a rendelés!

Szeretnénk jelezni, hogy ha - az esetleges túlzottan meleg idő miatt - nem áll módunkban megfelelő minőségű tulipánt beszerezni, akkor egy megegyező értékű tavaszias csokrot szállítunk ki külön értesítés nélkül.

Az anyák napi kiszállítás teljesítése érdekében a megrendeléseket a nyertes kártyabirtokosok minél előbb 2023. május 5-én, éjfélig tudják leadni.

A nyereménycsokrokat elsősorban a május 7-i anyák napján szállítjuk, legkésőbb május 9-ig kérhető a kiszállítás.

VigyorBízunk benne, hogy a nyeremény csokorral sikerül kellemes meglepetést szereznie, és más alkalommal is igénybe veszi majd a Virágposta szolgáltatásait!

 

Tisztelettel:
Szabó Róbert cégvezető és a Virágposta csapata

 

 

 

Nincs a kategóriában termék!


R E F E R E N C I Á I N K

Büszkék vagyunk rá, hogy virágdekorációinkkal és virágküldő szolgáltatásainkkal 1992. óta támogatjuk partnereink üzleti céljait.

Ismerje meg, hogy személyes megrendelőink mellett milyen cégek tiszteltek meg minket eddig bizalmukkal!