Ma Április 19. Emma napja.
Ne feledje! holnap Tivadar napja
Április 23. Béla napja
Április 24. György napja.

Február 14. Bálint napja - Valentin nap

Kérjük, szánjon egy percet a kiszállítási információk átolvasására!

Ugye nem hagyja megrendelését az utolsó pillanatra?!?

A nagy virágos ünnepeken különösen figyelünk arra, hogy minél nagyobb lehessen az öröm és meglepetés. Ezért is kérjük kedves megrendelőinket, hogy a valentin-napi megrendeléseiket minél hamarabb adják fel!  Így mi is jobban fel tudunk készülni a szükséges virágokkal, kellékekkel, finom italokkal és édességekkel. Ráadásul, aki előbb rendel, annak nagyobb választék áll rendelkezésére. Készleteink fogynak, és persze a legszebb kompozíciók kelnek el a leghamarabb!!!

Február 14-én, hétfőn természetesen egész nap szállítunk. Ezen a napon - a szokásos munkarendtől eltérően - természetesen a Virágposta Virágboltja is nyitva tart reggel 9-től este 19-ig.
Fontos!!! Ezen a napon a nagy forgalomra való tekintettel pontos időpontra történő kiszállítást sajnos, nem tudunk vállalni.
A megrendeléseket délelőtt (9-13 óra között), délután (12-18 között), este (16-20 óra között) vagy egész nap megjelöléssel tudunk vállalni.
ezen belül az egyedi kéréseket a lehetőségeinkhez mérten tudjuk vállalni.
Ha a szállítás munkahelyre történik, akkor kérjük adja meg hogy a cégen belül hol alálható a címzett, illetve, hogy hány óráig kell a virágot mindenképen kézbesítenünk.  

A legfontosabb megrendelési határidők:

Budapestre és vonzáskörzetébe:
A megrendeléseket február 12-e, szombaton 9 óráig fogadjuk (a rendelkezésünkre álló készletek függvényében).

Virágküldés vidékre:
Kérjük, hogy a vidéki megrendelését legkésőbb február 10-e csütörtök 10 óráig küldje el.
Kérjük, hogy az egyes termékek melletti leírásban található előrendelési információkat (24-48-72 órás előrendeléssel küldhető) vegye figyelembe.
Kérjük, hogy csak olyan terméket válasszon vidéki (Budapest és vonzáskörzetén kívüli) kiszállítással amelyiknél fel van tüntetve, hogy "országosan küldhető"!

Nagyon bízunk benne hogy küldeményeinkkel idén is segíthetünk örömet szerezni kedvesének!
Amennyiben a választáshoz további információkra van szüksége, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésére az 1/375-8154-es telefonszámon is !

A Valentin napi szerelmes csokrainkat, kompozícióinkat itt találja >>>