Ma Április 14. Tibor napja.
Ne feledje! holnap Anasztázia napja
Április 18. Andrea napja
Április 19. Emma napja.

Február 14.: Bálint napja - Valentin nap

Kérjük, szánjon egy percet a kiszállítási információk átolvasására!

Ugye nem hagyja megrendelését az utolsó pillanatra?!?

A nagy virágos ünnepeken különösen figyelünk arra, hogy minél nagyobb lehessen az öröm és meglepetés. Ezért is kérjük kedves megrendelőinket, hogy a valentin-napi megrendeléseiket minél hamarabb adják fel!  Így mi is jobban fel tudunk készülni a szükséges virágokkal, kellékekkel, finom italokkal és édességekkel. Ráadásul, aki előbb rendel, annak nagyobb választék áll rendelkezésére. Készleteink fogynak, és persze a legszebb kompozíciók kelnek el a leghamarabb!!!

Február 14-én, szerdán egész nap is szállítunk. A Virágposta Virágboltja is nyitva tart reggel 9-től este 19-ig.
Fontos!!! Ezen a napon a nagy forgalomra való tekintettel pontos időpontra történő kiszállítást sajnos nem tudunk válallni.
A megrendeléseket délelőtt (9-13 óra között), délután (12-18 között), este (16-20 óra között) vagy egész nap megjeleöléssel tudunk vállalni.
ezen belül az egyedi kéréseket a lehetőségeinkhez mérten tudjuk vállalni.
Ha a szállítás munkahelyre történik, akkor kérjük adja meg hogy a cégen belül hol alálható a címzett illetve, hogy hány óráig kell a virágot mindenképen kézbesítenünk.  

A legfontosabb megrendelési határidők:

Budapestre és vonzáskörzetébe szóló rendelését kérjük küldje el február 13-a, 12 óráig fogadjuk a megrendeléseket (a rendelkezésünkre álló készletek függvényében). 

Virágküldés vidékre:
Kérjük, hogy a vidéki megrendelést legkésőbb február 12-e 10 óráig küldje el.
Kérjük, hogy az egyes termékek melletti leírásban található előrendelési információkat (24-48-72 órás előrendeléssel küldhető) vegye figyelembe.
Kérjük, hogy csak olyan terméket válasszon vidéki (Budapest és vonzáskörzetén kívüli) kiszállítással amelyiknél fel van tüntetve, hogy "országosan küldhető"!

Nagyon bízunk benne hogy küldeményeinkkel idén is segíthetünk örömet szerezni kedvesének!
Amennyiben a választáshoz további információkra van szüksége, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésére az 1/375-8154-es telefonszámon is !

A Valentin napi szerelmes csokrainkat, kompozícióinkat itt találja >>>