Ma Szeptember 24. Gellért napja van.
Ne feledje! holnap Eufrozina napja
Szeptember 29. Mihály napja.

Valentin szívFebruár 14.: Bálint napja, Valentin nap

* Kérjük, olvassa el a legfontosabb kiszállítási információkat! *

Kérjük segítsen, hogy a legszebb virágokkal készíthessük az Ön ajándékát!
Ugye nem hagyja megrendelését az utolsó pillanatra?!?

A nagy virágos ünnepeken különösen figyelünk arra, hogy minél nagyobb lehessen az öröm és meglepetés. Ezért is kérjük kedves megrendelőinket, hogy a Valentin-napi megrendeléseiket minél hamarabb adják fel!  Így mi is jobban fel tudunk készülni a szükséges virágokkal, kellékekkel, finom italokkal és édességekkel. Ráadásul, aki előbb rendel, annak nagyobb választék áll rendelkezésére. Készleteink ilyenkor gyorsan fogynak, és persze a legszebb kompozíciók kelnek el a leghamarabb!!!

Valentin szívIdén Február 14., Valentin nap keddre esik. Ezen a napon természetesen egész nap szállítunk.
A Virágposta Virágboltja a BAH csomópontnál reggel 9-től du 19-ig tart nyitva.
Üzletünkben az előre megrendelt csokrok személyes átvételére is van lehetőség reggel 9 órától.

Fontos!!! Ezen a napon a nagy forgalomra való tekintettel pontos időpontra történő kiszállítást sajnos nem tudunk garantálni. A megrendelések kiszállítását csak tágabb időablakban tudjuk garantálni:
- délelőtt (9-13 óra között),
- délután (12-18 között), ill.
- este (16-20 óra között) vagy
- egész nap, bármikor megjelöléssel tudjuk vállalni. Ez utóbbi esetben is igyekszünk a virágot, ajándékot minél előbb kézbesíteni.
Ezen időpontokon belül az egyedi kérések teljesítését nem tudjuk garantálni, csupán a lehetőségeinkhez mérten tudjuk teljesíteni.

Ha a szállítás munkahelyre történik, akkor kérjük adja meg, hogy a cégen belül hol alálható a címzett, illetve, hány óráig kell a virágot mindenképpen kézbesítenünk.

A legfontosabb Valentin napi megrendelési határidők:

Valentin szívBudapestre és vonzáskörzetébe: szóló rendeléseket február 11-a, szombat 15 óráig fogadjuk (a megrendelések felvételét hamarabb is leállíthatjuk, a kapacitásunk és a rendelkezésünkre álló készletek függvényében). A később érkező rendelések esetében előfordulhat, hogy csak kisebb módosításokkal, vagy csak másnap, szerdán tudjuk kiszállítani.

Valentin szív

Virágküldés vidékre: Kérjük, hogy a vidékre szóló megrendelését legkésőbb február 10-e, péntek 10 óráig küldje el. Az egyes termékek melletti leírásban található előrendelési információkat (24-48-72 órás előrendeléssel küldhető) kérjük, vegye figyelembe.
Kérjük, csak olyan terméket válasszon vidéki (Budapest és vonzáskörzetén kívüli) kiszállítással, amelyiknél fel van tüntetve, hogy "Országosan küldhető"!

Nagyon bízunk benne hogy küldeményeinkkel idén is segíthetünk örömet szerezni kedvesének! 

Amennyiben a választáshoz további információkra van szüksége, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésére az 1/375-8154-es telefonszámon is!

Valentin napi szerelmes csokrainkat, kompozícióinkat itt találja >>>