Ma Április 25. Márk napja.
Ne feledje! holnap Ervin napja
Május 1.: Munka ünnepe!
Május 7. ANYÁK NAPJA !!! .

Valentin szívFebruár 14.: Bálint napja, Valentin nap

* Kérjük, olvasd el a legfontosabb kiszállítási információkat! *

Kérjük segíts előrendeléseddel, hogy a legszebb virágokkal készíthessük el ajándékodat!
Ugye nem hagyod a rendelést az utolsó pillanatra?!?

A nagy virágos ünnepeken különösen figyelünk arra, hogy minél nagyobb lehessen az öröm és meglepetés. Ezért is kérjük kedves megrendelőnk, hogy a Valentin-napi megrendelésedet minél hamarabb add fel!  Így mi is jobban fel tudunk készülni a szükséges virágokkal, kellékekkel, finom italokkal és édességekkel. Ráadásul, ha előbb rendelsz, akkor nagyobb választék áll rendelkezésedre. Készleteink ilyenkor gyorsan fogynak, és persze a legszebb kompozíciók kelnek el a leghamarabb!!!

Valentin szívIdén Február 14., Valentin nap szerdára esik. Ezen a napon természetesen egész nap szállítunk.
A Virágposta Virágboltja a BAH csomópontnál reggel 9-től este 19-ig tart nyitva.
Üzletünkben az előre megrendelt csokrok személyes átvételére is van lehetőség reggel 9 órától.

Fontos!!! Ezen a napon a nagy forgalomra való tekintettel pontos időpontra történő kiszállítást sajnos nem tudunk garantálni. A megrendelések kiszállítását csak tágabb időablakban tudjuk garantálni:
- "délelőtt" (9-13 óra között),
- "délután" (12-18 között), ill.
- "este" (16-20 óra között) vagy
- "egész nap, bármikor" megjelöléssel tudjuk vállalni. Ez utóbbi esetben is igyekszünk a virágot, ajándékot minél előbb kézbesíteni.
Ezen időpontokon belül az egyedi kérések teljesítését nem tudjuk garantálni, csupán a lehetőségeinkhez mérten tudjuk teljesíteni.

Ha a szállítás munkahelyre történik, akkor kérjük add meg, hogy a cégen belül hol alálható a címzett, illetve, hány óráig kell a virágot mindenképpen kézbesítenünk.

A legfontosabb Valentin napi megrendelési határidők:

Valentin szívBudapestre és vonzáskörzetébe: szóló rendeléseket február 13-a, kedd 13 óráig fogadjuk (a megrendelések felvételét hamarabb is leállíthatjuk, a kapacitásunk és a rendelkezésünkre álló készletek függvényében). A később érkező rendelések esetében előfordulhat, hogy csak kisebb módosításokkal, vagy csak másnap, csütörtökön tudjuk kiszállítani.

Valentin szív

Virágküldés vidékre: Kérjük, hogy a vidékre szóló megrendelésed legkésőbb február 10-e, szombat 10 óráig küldd el. Az egyes termékek melletti leírásban található előrendelési információkat (24-48-72 órás előrendeléssel küldhető), kérjük, vedd figyelembe.
Kérjük, csak olyan terméket válassz vidéki (Budapest és vonzáskörzetén kívüli) kiszállítással, amelyiknél fel van tüntetve, hogy "Országosan küldhető"!

Nagyon bízunk benne hogy küldeményeinkkel idén is segíthetünk örömet szerezni kedvesednek! 

Ha a választáshoz további információkra van szükséged, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésedre az 1/375-8154-es telefonszámon is!

Valentin napi szerelmes csokrainkat, kompozícióinkat itt találod >>>